Η εταιρεία μας εξιδικεύεται στην εμπορία εκτυπωτικών μηχανημάτων ασπρόμαυρων και έγχρωμων εκτυπωτών ( Barcode Printers-Μobile Printers-Inkjet Printers κ.α ) καθώς και σε οποιοδήποτε εξιζητημένο μηχάνημα αναλόγως των σύγχρονων απαιτήσεων των αναγκών των πελατών μας ( Ετικετέζες, Συσκευαστικές, Μηχανές, Price Checkers, Scanners, Ετικετογράφους κ.α ).

Παρέχουμε αναλώσιμα για τα παραπάνω είδη όπως: Αυτοκόλλητες Ετικέτες ( thermal-thermal transfer -inkjet-PP ) σε όλες τις ποιότητες χαρτιών, χρώματων και προτυπωμένων ετικετών. Μελανοταινίες ( wax-wax resin-resin & resin textile για ύφασματα ) σε διάφορες διαστάσεις, μέτρα, χρώματα αναλόγως τον τύπο εκτυπωτών των πελατών μας. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα κοπτικών για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της αγοράς, καθώς επίσης υπάρχει δυνατότητα κατασκευής ανάλογου κοπτικού βάση των απαιτήσεων σας.

Παράλληλα διαθέτουμε Υλικά Συσκευασίας ( Ταινίες Συσκευασίας όλων των τύπων και διαστάσεων, Stretch Films χειρός & μηχανής, παλετογωνιές κ.α ). Καθώς και μηχανήματα Συσκευασίας ( σακουλοκλείστες, τσερκομηχανές, πιστόλια συσκευασίας, θερμοσυγκολλητικές κ.α ).

Παρακαλουθώντας όλα αυτά τα χρόνια την εξέλιξη της αγοράς και μέσα από την γνώση και την εξιδίκευση που κατέχουμε, παρέχουμε την άμεση τεχνική υποστήριξη των εκτυπωτών, μερικών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο όπως GODEX, SATO, ZEBRA, DATAMAX, ΕPSON, PRIMERA κτλ, όπου μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε άμεσες λύσεις, με ταχύτητα και αξιοπιστία, σε οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσουν οι πελάτες μας.

Στόχος μας η διαρκής ενημέρωση των πελατών μας για τις εξελίξεις σε υλικά και τεχνολογίες, παράλληλα με την άμεση τεχνική υποστήριξη τους. Επιθυμία μας, οι οικονομικότερες τιμές στην καλύτερη ποιότητα με την παράλληλη τεχνική υποστήριξη μας.