ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα VISA, MasterCard. Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο περιβάλλον της συνεργαζόμενης Τράπεζας. Τα δεδομένα που καταχωρίζετε κατά τη διενέργεια μιας ηλεκτρονικής πληρωμής, δεν ελέγχονται ούτε τυγχάνουν επεξεργασίας ούτε αποθηκεύονται από την BLP CONNEXION, αλλά από τον εκάστοτε πάροχο ή/και διακομιστή πληρωμής. Σημειώστε ότι ενδέχεται το ασφαλές σύστημα πληρωμών να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή μέσω 2 παραγόντων αυθεντικοποίησης, αποστέλλοντάς σας γραπτό μήνυμα ή ηλεκτρονικό μήνυμα με μοναδικό κωδικό, με την προϋπόθεση να διαθέτετε ήδη κωδικούς ηλεκτρονικής τραπεζικής της τράπεζας έκδοσης της κάρτας σας.

2. ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς που μπορείτε να βρείτε στο τέλος της σελίδας. Στην περίπτωση αυτή, η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την εμφάνιση της μεταφοράς στο λογαριασμό μας. Ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες). Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Τυχόν χρεώσεις κατά την πραγματοποίηση τραπεζικών εμβασμάτων, που επιβάλλουν οι τράπεζες επιβαρύνουν τον πελάτη.

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο παραλαβής την παραλαβή από το κατάστημά μας, σας δίνεται η δυνατότητα να πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας στο ταμείο του καταστήματος, σε μετρητά ή με τη χρήση κάρτας. Σημειώστε ότι εκ του νόμου ποσά άνω των 500 ευρώ θα πρέπει να πληρώνονται με κάρτα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση, που απαιτείται να γίνει επιστροφή χρημάτων (λόγω επιτρεπτής επιστροφής του προϊόντος-δείτε εδώ τους όρους επιστροφών), αυτή θα διενεργείται από την BLP CONNEXION με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο διενήργησε ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά με τον πελάτη, χωρίς υπαίτια ή αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Όταν η πληρωμή από εσάς έχει γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό μας, ή με αντικαταβολή μετρητών, για την επιστροφή των χρημάτων, θα πρέπει να μας δηλώσετε το ΙΒΑΝ ενός λογαριασμού σας, στον οποίο δικαιούχος είναι το πρόσωπο που υπέβαλε την παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ BLP CONNEXION 

Τράπεζα EUROBANK

IBAN: GR6602602730000900201340539

Δικαιούχος: Α. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ & Α. ΚΟΤΖΑΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ