Τρόποι αποστολής

α. Η BLP CONNEXION εξυπηρετεί παραγγελίες με τόπο παράδοσης εντός της ελληνικής επικράτειας. Οι παραγγελίες με βάρος έως 2 κιλά αποστέλλονται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ (Γενική Ταχυδρομική) και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 5 ευρώ/παραγγελία για βάρος έως 2 κιλά, και με 1€ επιπλέον για κάθε κιλό άνω των 2. Για παραγγελίες που αφορούν μεγάλες ποσότητες ή ογκώδη προϊόντα οι αποστολές γίνονται με πρακτορείο μεταφορών κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και σε αυτές οι πληρωμές γίνονται μόνο με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Οι τιμές που αναγράφονται στην παρούσα παράγραφο, περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικά σας μέσα από το κατάστημά μας.

β. Η επεξεργασία των παραγγελιών πραγματοποιείται εντός των 3 επόμενων εργάσιμων ημερών. Ο χρόνος παράδοσης εναπόκειται αποκλειστικά στις εταιρίες ταχυμεταφορών ή μεταφορών, όμως ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες)

γ. Η αποστολή των παραγγελιών αφότου αυτές έχουν γίνει αποδεκτές, θα πραγματοποιείται, εφόσον είναι εφικτό, εντός 5 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν ειδικές συνθήκες επηρεάζουν το φόρτο των εταιριών ταχυμεταφορών και επιφέρουν έκτακτες καθυστερήσεις.

δ. Σε περίπτωση δυσπρόσιτων ή απομακρυσμένων περιοχών ενδέχεται η αποστολή και παράδοση των προϊόντων σας να απαιτεί περισσότερο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, η παράδοση της παραγγελίας δεν θα υπερβαίνει τις 30 ημέρες, εκτός περιπτώσεων ανωτέρας βίας (απεργιών συγκοινωνιακών μέσων, κακοκαιριών, ή περιόδους μεγάλου φόρτου εργασιών των ταχυμεταφορών κλπ).