Epson Colorworks: Εκτύπωση έγχρωμης ετικέτας - κλάδος λιπασμάτων & χημικών

09-01-2024
από
klados lipasmatwn
Ετικέτες χημικών προϊόντων - τεχνολογία σειράς εκτυπωτών Epson Colorworks

Βελτιστοποιήστε την παραγωγή & χρήση έγχρωμης ετικέτας

Τώρα μπορείτε πολύ εύκολα νά εκτυπώνετε έγχρωμες ετικέτες, εισιτήρια, για κάθε χρήση & υπο οποιαδήποτε συνθήκη, όποτε & εφόσον τις χρειάζεστε. 

 

Η σειρά Epson για κατά απαίτηση επαγγελαματικές ετικέτες, εκμηδενιζούν τα προβλήματα της αναίτιας & μαζικής κατανάλωσης ετικετών. Ξεχάστε την αναστάτωση, τις καθυστερήσεις στη παράδοση, τα αχρησιμοποιήτα ρολά στην αποθήκη. Δεν χρειάζετε πλέον να έχετε stock inventory με προτυπωμένα ρολά, καθυστερήσεις στις ροές εργασίας περιμένοντας τις ετικέτες να έλθουν, καθυστερημένες παραδόσεις των παραγγελιών σας. 

 

 

Συστήνοντας τους εκτυπωτές Epson Colorworks.

 

epson_c4000_printer

Epson Colorworks C4000

 Δείτε το προϊόν [εδω]

 

epson_c6000_printer

Epson Colorworks C6000

Δείτε το προϊόν [εδω]

epson_c6500_printer

Epson Colorworks C6500

Δείτε το προϊόν [εδω]

epson_c7500_printer

Epson Colorworks C7500

Δείτε το προϊόν [εδω]

Συστήνοντας τις durable ετικέτες για τον κλάδο των χημικών.

 

Το μοντέλο εκτυπωτή C6500 με μοναδική ανάλυση & πλάτος εκτύπωσης έως τα 212 mm, είναι ιδανικό για πολλές & διάφορες εφαρμογές στο κλάδο των χημικών, των λιπασμάτων & των καθαριστικών.

 
Εκτυπώστε, εξαιρετικά ανθεκτικές κάτω απο οποιαδήποτε συνθήκη, custom ετικέτες εύκολα & άμεσα με επαγγελματικό επίπεδο ανάλυσης (1200x1200dpi).
Βελτιώστε την ροή εργασίας, με την επιλογή του μοντέλου CW-C6500PE, με ενσωματωμένο Peeler για απευθείας αποκόλληση ετικέτας. 

epson c6500

Εφαρμογές

Για κάθε κλάδο & για κάθε εφαρμογή , υπάρχει το αντίστoιχο μοντέλο τεχνoλογίας EPSON COLORWORKS, το οποίο μπορεί να κάνει τη διαφορά, δίνοντας σας την ευελιξία να τυπώνετε όσες ετικέτες χρειάζεστε, όποτε τις χρειαζεστε.

Οι σειρές ColorWorks C6000, C6500, C7500, C3500 & C831 είναι ιδανικές για εταιρείες που τυπώνουν ετικέτες, οι οποίες πρέπει να είναι συμμορφούμενες

με τα αντίστοιχα πρότυπα  GHS (Globally Harmonised System) που διέπουν την παγκόσμια αγορά,παραγωγής & διάθεσης, χημικών προιόντων.