Δωρεάν προγράμματα για σχεδίαση & εκτύπωση ετικέτας

08-01-2024
από
dwrean-programmata

Σχεδιασμός συσκευασίας και ετικέτας

Δωρεάν προγράμματα για σχεδίαση & εκτύπωση ετικέτας

 

1. Λογισμικό σχεδίασης ετικετών ZebraDesigner barcode label design software.

Υπάρχουν 2 διαφορετικές εκδόσεις:

ZebraDesigner Essentials είναι η δωρεάν έκδοση του software της Zebra η οποία λειτουργεί σε περιβάλλον Windows με WYSIWYG interface & προσφέρει βασικές λειτουργίες σχεδιασμού ετικέτας & λειτουργίες εκτύπωσης (δεν απαιτείται license key)

ZebraDesigner Professional προσφέρει ένα πακέτο εργαλείων με πολλές περισσότερες δυνατότητες για τη δημιουργία σύνθετων σχεδίων ετικέτας, περιλαμβάνοντας  RFID υποστήριξη, συνδεσιμότητα database, simple VB scripting and data manipulation and concatenation.

  • Περιβάλλον Windows
  • Σχεδιαστής ετικέτας WYSIWYG
  • Σύνδεση με βάση δεδομένων
  • Δυνατότητες RFID
  • Δυνατότητα για διαμόρφωση του εκτυπωτή και διαγνωστικά εργαλεία

Απαιτείται αγορά license key για την απόκτηση του προγράμματος (one-time activation)

 

2. Λογισμικό σχεδίασης ετικετών Golabel free.

  • Ελεύθερο στη χρήση
  • Δωρεάν
  • Επαρκή εργαλεία μορφοποίησης ετικέτας 
  • Υποστηρίζει μια ποικιλία μορφών γραμμωτού κώδικα 1D και 2D
  • Λειτουργίες λήψης αρχείων εικόνας και γραμματοσειράς, καθώς και λειτουργίες εκτύπωσης βάσεων δεδομένων και δικτύου.
  • Διεπαφή λειτουργίας: WYSIWYG απλή, φιλική προς το χρήστη η οποία μπορεί εύκολα να σχεδιάσει και να εκτυπώσει διάφορους τύπους ετικετών σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών ανά πάσα στιγμή.

 

Είναι ένα πρόγραμμα  φιλελεύθερο και όχι περιοριστικό το οποίο μπορεί να συνυπάρξει με εκτυπωτές ακόμα και άλλων εταιριών δίνοντας μας έτσι το προνόμιο να μην χάνουμε τα σχέδια των ετικετών που έχουμε ήδη φτιάξει. Με τις δυνατότητες που μας δίνει μπορούμε να σχεδιάσουμε τις ετικέτες πραγματικά έτσι όπως τις έχουμε φανταστεί για την επιχείρηση μας. 

 

3. Nicelabel για εκτυπωτές Epson (Free Edition)

Το λογισμικό Loftware NiceLabel προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε τη διαδικασία ετικετοποίησης, σε ένα, εύχρηστο σύστημα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους εκτυπωτές Epson ColorWorks. Το οποίο μπορεί να σχεδιαστεί για ταχεία ανάπτυξη σε μία τοποθεσία ή σε πολλές τοποθεσίες, αποτελεί ιδανική λύση για μεσαίου μεγέθους ή αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Το Loftware NiceLabel παρέχει επίσης ένα ειδικό πρόγραμμα οδήγησης Loftware NiceLabel για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων στις σειρές ColorWorks C4000, C6x00 και C7500. Ανατρέξτε σε αυτές τις Συχνές Ερωτήσεις.

Λήψη μιας δωρεάν έκδοσης του λογισμικού Loftware NiceLabel για το Epson ColorWorks:

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να φτάσετε στον ιστότοπο λήψης του Loftware NiceLabel:

Για χρήση του Loftware NiceLabel έκδοση 10 ή νεότερη για πρώτη φορά:

1.Έναρξη λογισμικού Loftware NiceLabel

  • Εντοπίστε το Loftware NiceLabel Designer xx που βρίσκεται είτε στην επιφάνεια εργασίας είτε στο μενού Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Loftware NiceLabel Software.Όπου "xx" = αριθμός έκδοσης.

2.Εισάγετε τα στοιχεία εγγραφής.

3.Παρακαλούμε επιλέξτε τη δωρεάν έκδοση (Αυτό το αίτημα εμφανίζεται μόνο την πρώτη φορά που εκτελείτε το Loftware NiceLabel xx).

 Δωρεάν έκδοση με περιορισμένη λειτουργικότητα αποκλειστικά για χρήση με εκτυπωτές Epson. Δεν υποστηρίζει βάσεις δεδομένων.

4. Nicelabel για εκτυπωτές Sato (Free Edition)

Με την κυκλοφορία του NiceLabel 2017, η εγκατάσταση/εγκατάσταση για όλες τις εκδόσεις έχει ενοποιηθεί σε ένα ενιαίο πρόγραμμα εγκατάστασης. Για να αποκτήσετε/χρησιμοποιήσετε τη ΔΩΡΕΑΝ έκδοση για χρήση μόνο με εκτυπωτές SATO, πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό μέσω του ιστότοπου της SATO America. Παρακάτω αναφέρονται τα βήματα για τη λήψη του NiceLabel και την επιλογή της έκδοσης του προϊόντος μετά την εγκατάσταση.

Κατεβάστε/εγκαταστήστε το NL2017 από τον ιστότοπο της SAL (διαφορετικά η δωρεάν έκδοση δεν θα εμφανίζεται στην επιλογή έκδοσης προϊόντος):

 

Κάντε κλικ είτε στο banner είτε στο κουμπί Get NiceLabel το οποίο θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της NiceLabel για να κατεβάσετε το NiceLabel for SATO. Συμπληρώστε τις πληροφορίες της φόρμας και συμφωνήστε με την πολιτική απορρήτου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη τώρα. Αυτό θα κατεβάσει το πρόγραμμα εγκατάστασης NL2017 που περιέχει την εγκατάσταση για όλες τις εκδόσεις (PowerForms/Designer Pro/Designer Express & ΔΩΡΕΑΝ μόνο για τους εκτυπωτές SATO).

 

Μόλις εγκατασταθεί το NL2017, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου κατά την εκκίνηση του NiceLabel που θα σας ρωτάει ποια έκδοση θέλετε να χρησιμοποιήσετε - αν το μόνο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι η ΔΩΡΕΑΝ έκδοση για βασικό σχεδιασμό/εκτύπωση ετικετών, τότε κάντε κλικ στο κουμπί Free Edition.

Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των εκδόσεων του NiceLabel 2017, η οποία είναι χρήσιμη για να αξιολογήσουν/καθορίσουν ποια έκδοση ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους για το σχεδιασμό/εκτύπωση ετικετών. Κάντε κλικ στην οθόνη About (Πληροφορίες) και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Change Product Level (Αλλαγή επιπέδου προϊόντος) για να μεταβείτε μεταξύ οποιασδήποτε από τις εκδόσεις λιανικής NL2017 (πλήρως λειτουργική για 30 ημέρες πριν απαιτηθεί ενεργοποίηση/αδειοδότηση - η χρήση της δωρεάν έκδοσης είναι απεριόριστη μόνο για εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτών SATO).