Ετικέτες για τρόφιμα & ποτά

09-01-2024
από
trofima-pota

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ
Οι ετικέτες τροφίμων είναι ίσως οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες ετικέτες. Ωστόσο, αναλόγως το τρόφιμο & τον κύκλο ζωής του αλλάζει και η ενδεδειγμένη ετικέτα έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα της εκτύπωσης της. Πολλά προϊόντα καταναλώνονται φρέσκα & έχουν λίγες ημέρες ζωής. Άλλα πάλι καταναλώνονται μετά από χρόνια μέσα σε κονσέρβες. Οι ανάγκες λοιπόν διαφοροποιούνται αναλόγως.

 

ΈΓΧΡΩΜΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ.

Χαρίζουν στο προϊόν σας ταυτότητα & μια πολύ πιο θελκτική εμφάνιση. Επιπλέον κάνουν τα προϊόντας σας άμεσα αναγνωρίσιμα από το καταναλωτικό κοινό σας.Όσον αφορά τις εκτυπώσεις έγχρωμων ετικετών έχετε 2 επιλογές.
Α. Μπορείτε είτε να μας παραγγείλετε προτυπωμένες ετικέτες, τις οποίες θα τις λάβετε έτοιμες από εμάς. (ρωτήστε μας για την ελάχιστη ποσότητα)

Β. Υπάρχει η επιλογή αγοράς μηχανήματος έγχρωμων ετικετών, τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους & σας δίνουν το πλεονέκτημα να εκτυπώνετε άμεσα στο χώρο σας, όσες ετικέτες θέλετε & όποτε τις χρειάζεστε.

Σε περίπτωση που έχετε μικρές ανάγκες για ετικέτες ή μόλις ξεκινάτε,  η επιλογή α είναι πιο συμφέρουσα.
Σε περίπτωση όμως που με τα χρόνια έχουν αυξηθεί οι ανάγκες σας για  εκτύπωση έγχρωμων ετικετών, η αγορά μηχανήματος θα σας εξοικονομήσει & χρόνο & χρήματα.

Μπορούμε επίσης να σας προμηθεύσουμε με ετικέτα η οποία έχει ιδιαίτερο σχήμα ή και με ετικέτα που έχει φινίρισμα χρυσοτυπίας/ασημοτυπίας. Για πληροφορίες, συμβουλές & για να λάβετε προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΑΓΩΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ)

Τα παγωμένα τρόφιμα  βρίσκονται σε περιβάλλοντα αυξημένης υγρασίας. Εάν ο κύλκος ζωής του προιόντος σας είναι μόλις λίγες μέρες, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και την απλή χάρτινη ετικέτα. Ενημερώστε μας σχετικά με τις πληροφορίες που θα συμπεριλάβετε στο προιόν όπως κώδικές, ανάλωση έως, βάρος κτλ. Τέτοιου είδους πληροφορίες παραδείγματος χάριν εκτυπώνονται καλύτερα ΄σε ένα απευθείας θερμικό εκτυπωτή.

 

Εάν ο χρόνος ζωής ετικέτας – προϊόντος είναι μεγαλύτερος από μερικές ημέρες, τότε οι προδιαγραφές των πλαστικών ετικετών είναι οι πλέον κατάλληλες. Η κόλλα επίσης που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να ληφθεί υπόψιν & να έχει μια καλή επίδοση στην υγρασία.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η τυπική κόλα δεν αντέχει τις χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν βρεθεί σε περιβάλλον κατάψυξης στερεοποιείται, με αποτέλεσμα να μην είναι πια κολλώδης.
Πρέπει επίσης να αναλογιστείτε εάν η ετικέτα θα επικολλιέται σε ήδη κατεψυγμένα προϊόντα ή σε προϊόντα που θα καταψυχθούν στην συνέχεια.

Τέλος, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε ετικέτες οι οποίες αντέχουν σε θερμοκρασίες έως και -40 βαθμούς κελσίου & είναι κατάλληλες για κάθε τύπο κατεψυγμένου προϊόντος.