Εκτυπωτές έγχρωμων ετικετών

10-01-2024
από
ektypotes egxrwmwn etiketwn

Έγχρωμη εκτύπωση ετικετών κατ'απαίτηση στο χώρο σας με την σειρά Epson Colorworks.

Γιατι την χρειάζεστε. 

 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι έγχρωμες ετικέτες για τη συσκευασία γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς για εταιρείες κατασκευής,

διανομής και ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Κάποιοι από τους λόγους αναλύονται παρακάτω:

  • Μπορείτε με την έξυπνη χρήση χρώματος να κάνετε μια μάρκα να ξεχωρίζει.
  • Να αναγνωρίζετε με σαφήνεια τα προϊόντα.
  • Να χρησιμοποιείται τα χρώματα, ειδικά στις περιπτώσεις επισήμανσης σαφών οδηγιών, προειδοποιήσεων, κτλ.
  • Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών και οι κανονισμοί συμμόρφωσης, στους οποίους μπορεί να απαιτηθεί η χρήση συγκεκριμένου χρώματος.
  • Για να τονίσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο όπως κωδικούς παρτίδας και ημερομηνίας.
  • Εντοπισμός επικίνδυνων υλικών.
  • Η χρωματική κωδικοποίηση. *

 

* Η χρωματική κωδικοποίηση χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για τον εντοπισμό διαφορετικών ποικιλιών προϊόντων, την επισήμανση των προτιμώμενων εμπορικών σημάτων και για να διευκολύνει τον πελάτη να λαμβάνει & να αποθεματοποιεί το προϊόν γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.

 

Τρία πλεονεκτήματα της έγχρωμης εκτύπωσης ετικετών κατά παραγγελία.

 

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για τη μετάβαση από μονόχρωμες σε έγχρωμες ετικέτες.

Η δυνατότητα όμως της εκτύπωσης έγχρωμων ετικετών στο χώρο σας με δικό σας εκτυπωτή,  ο οποίος θα σας εξασφαλίσει άριστο/αψεγάδιαστο/επαγγελματικό αποτέλεσμα & κατ’ απαίτηση, δίνει στην επιχείρηση σας 3 επιπλέον βασικά πλεονεκτήματα.

 

Ευελιξία

Οι έγχρωμες ετικέτες υψηλής ποιότητας που εκτυπώνονται in-house είναι ένας βολικός και οικονομικός τρόπος για να λύσετε το θέμα των έγχρωμων ετικετών.
Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν βιομηχανικό έγχρωμο εκτυπωτή ετικετών σχεδιασμένο να παράγει μεγάλο όγκο ετικετών σε καθημερινή βάση, αναλόγως φυσικά & των αναγκών σας.

Ένα πλεονέκτημα του να έχετε τον δικό σας εκτυπωτή  είναι ότι δεν βασίζεστε σε εξωτερικές πηγές και ρυθμίζετε εσείς, εκείνη την ώρα τον ρυθμό & την ποσότητα με την οποία θα εκτυπώνετε και ποιους κωδικούς χρειάζεστε ανά περιόδους περισσότερο από άλλους.

Εάν προχωρήσετε σε μία αγορά ενός εκτυπωτή που δεν έχει τις προδιαγραφές για  να καλύψει τις υπάρχουσες απαιτήσεις όγκου εκτύπωσης που έχετε, μπορεί να αποδειχτεί επιζήμιος, ως προς την απόδοση & το κόστος λειτουργίας.

Η επιλογή ενός εκτυπωτή όπως ο Epson ColorWorks C7500, για παράδειγμα, μπορεί να παράγει σταθερά ετικέτες υψηλής ποιότητας για διάφορους κλάδους και μπορεί να αντέξει τις υψηλές απαιτήσεις, ενός βιομηχανικού περιβάλλοντος.

 

Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας σε απαιτητικές ροές εργασίας

Ένα από τα κύρια σημεία επιτυχίας μιας σημερινής επιχείρησης είναι η δυνατότητας της, να αποστέλλει το προϊόν της στην ‘’πόρτα’’ του καταναλωτή, το συντομότερο δυνατόν.

Καθώς, οι καταναλωτές αναμένουν παράδοση σε λίγες μόνο ημέρες, το όλο σύστημα αναγκαστικά πιέζεται ούτως ώστε ,ει δυνατόν, το προϊόν να αποστέλλεται ή να διανέμεται την ίδια κιόλας μέρα που έχει ληφθεί η παραγγελία.

Ένας βιομηχανικός εκτυπωτής ετικετών υψηλής ταχύτητας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μιας συνεχούς παραγωγής ή περιβάλλοντος συνεχούς ρεύματος, με την τεχνολογία έγχρωμης εκτύπωσης να ταιριάζει απόλυτα όσον αφορά την ταχύτητα και την ευελιξία.

Αναδρομικά, σκεπτόμενοι, η έγχρωμη εκτύπωση ήταν πιο αργή στην εκτύπωση από τη μονόχρωμη, αλλά τα δεδομένα τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει.

Η έγχρωμη εκτύπωση inkjet, πλέον είναι εξίσου γρήγορη με έναν μονόχρωμο θερμικό εκτυπωτή & με κάποια μοντέλα να φτάνουν ταχύτητες εκτύπωσης έως και 300 mm/sec.

Εξοικονόμηση κόστους
Η δυνατότητα εκτύπωσης κατά απαίτηση δίνει τέτοιου είδους πλεονεκτήματα που συνδράμουν στη μείωση κόστους & στην αύξηση αποδοτικότητας της ροής εργασίας.

Οι προεκτυπωμένες ετικέτες συχνά απαιτούν μαζική αγορά, η οποία μπορεί να είναι δαπανηρή και άχρηστη, εάν απαιτούνται αλλαγές στις απαιτήσεις παραγγελίας ή προσαρμογή και χρειάζεται να δημιουργηθούν νέες ετικέτες.

Με την εκτύπωση ετικετών κατ' απαίτηση, το κόστος και τα σφάλματα μειώνονται με τις απαιτήσεις να καλύπτονται καθημερινά.

Χρησιμοποιώντας & κατέχοντας εκτυπωτή έγχρωμων ετικετών στο χώρο εργασίας κερδίζεται:
 

Αξιοπιστία

Με την εκτύπωση κατ' απαίτηση ,εκτυπώνετε μόνο ό,τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε, εξαλείφοντας τη σπατάλη και μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα των εργαζομένων.Ταυτόχρονα όμως με έναν εκτυπωτή όπως ο Epson C7500, η ​​κεφαλή εκτύπωσης σχεδιάζει μέσα στο δοχείο μελάνης, πράγμα που τεχνικά σημαίνει ότι η «κεφαλή εκτύπωσης» θα διαρκέσει σχεδόν όσο & η διάρκεια ζωής του εκτυπωτή, ενώ με άλλες τεχνολογίες όπως η θερμική, η κεφαλής εκτύπωσης απαιτεί service & αντικατάσταση κεφαλής εκτύπωσης κατα διαστήματα.

 

Αναλώσιμα εξουσιοδοτημένα από τον κατασκευαστή

Η χρήση εγκεκριμένου υλικού ετικέτας από τον κατασκευαστή, διασφαλίζει ότι ο εκτυπωτής θα λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Η προσπάθεια εύρεσης ετικετών χαμηλού κόστους, μειώνει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος & επηρεάζει τη συνολική απόδοση και τη διάρκεια ζωής του εκτυπωτή σας.Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή.

 

Ευκολία ενσωμάτωσης

Οι σημερινοί βιομηχανικοί έγχρωμοι εκτυπωτές ετικετών έχουν σχεδιαστεί, με γνώμονα τις απαιτήσεις σας. Είναι μοντέρνα μηχανήματα με το σχεδιασμό τους να έχει ώς στόχο την συμβατότητα & την ευελιξία.Πολλά συνοδεύονται με προγράμματα οδήγησης για δημοφιλείς εφαρμογές λογισμικού όπως Bartender, Codesoft, Loftware και NiceLabel, μαζί με μια σειρά εργαλείων που βοηθούν στην απλοποίηση της διαμόρφωσης, της ανάπτυξης και της συντήρησης της συσκευής σας.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα της εκτύπωσης κατά παραγγελία, συστάσεις σχετικά με τη σωστή λύση για την επιχείρησή σας ή τον Epson CW-C7500, επικοινωνήστε με το 210-6397567 ή με email στο [email protected]